BLOG#2 ‘millions’

Hoi lieve lezers,


Tijdje geleden alweer! Veel gebeurd, dus reden voor een nieuwe BLOG ;)

Toen ik net begon te typen zag ik echter dat ik in Juni ook al een verhaal had getypt, maar het nooit had verstuurd. Dus extra mijn best doen om het goed te maken.

Zoals jullie weten ben ik een artiest die haar persoonlijke leven vervlecht met de kunst die ze maakt. Ik kan niet anders, heb het altijd al zo gedaan. Je merkt iets op in het leven, dat vergroot je uit, en daar maak je iets moois van, een herinnering, een tatoeage zoals Joni Mitchell dat zo mooi zij in haar liedje ‘Blue’. ‘Songs are like tattoos you know..’. En dan heb ik liever een miljoen liedjes dan een miljoen tatoeages haha.


Speaking of ‘Millions’... De theater tour van Ilse is begonnen en gelukkig, zoals vaak in de shows, mag ik nu ook tijdens deze tour een eigen liedje spelen. Ik heb gekozen voor het liedje ‘Millions’. Deze track heb ik geschreven in Nashville in April bij Ilse thuis.

Het is een ode aan iedereen die voor zichzelf op durft te komen. Een carrière kan je niet alleen maken en het is alleen maar te gek om deals te sluiten en ook soms artistieke compromissen te maken. Maar de muziek moet altijd op 1 staan, daar gaat het om. ‘The way you do anything is the way you do everything’ zij Rick Ruben zo mooi...


Tijdens de tour spelen we een band versie van ‘Millions’. Wel een tricky finger picking partijtje, dus bare with me dat ik hem goed blijf spelen met zang tegelijk. - Tot nu toe is het nog niet 100% foutloos gegaan, maar ach... Het leven zelf is ook niet 100% foutloos ;) -


Ik probeer de laatste tijd wat opener te zijn en ik merk dat het reflecteert in de muziek die ik maak. Er zit minder angst op ‘gewoon zijn wie je bent’ en opschrijven wat je voelt. Misschien heeft het met leeftijd te maken, hoe ouder ik word hoe chiller ik me voel. Maar het is ook ervaring. Uiteindelijk gaat het toch om ‘doen’. Je kan alles bedenken en prachtige dromen en ideeën hebben. Maar als die dromen in je hoofd blijven, blijft het voor altijd een droom, een verlangen en uiteindelijk misschien zelfs wel een frustratie.

Laten we elkaar supporten om dromen te blijven verwezenlijken en elke dag een stapje te zetten. Elke dag iets doen, iets maken zorgt er uiteindelijk voor dat je van iets kleins iets groots maakt.


Lieve lezers, lieve fans ik ben enorm dankvoor voor jullie support en hoop jullie snel te zien en te spreken bij een eigen show of een show van Ilse.

Hier voor de zekerheid nog even een lijstje van de theaters waar ik in Februari speel.

Speak soon - XXX

PS Dank aan de ‘Friends of Yori’ meiden die dit platform onderhouden en mij gelukkig vaak reminderen ;-)
16 views0 comments

Recent Posts

See All
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

© 2020  Friends of Yori