'Millions’ live @carré


Lieve vrienden,


Speciaal voor jullie heb ik iets bijzonders gedaan. Op 12 November 2019 speelde ik met Ilse DeLange in theater Carré. Hier mocht ik ook een eigen liedje spelen en koos voor een nieuw liedje genaamd 'Millions'. Het staat nog niet op Spotify, maar ik kreeg zoooooveeeel lieve berichtjes dat jullie het ergens terug willen luisteren dat ik iets speciaals heb bedacht. Samen met de geluidsman van Ilse heb ik 'Millions' gemixt en gemasterd. En wel de live opname uit Carré! Dus precies zoals het toen was, ook met alle foutjes erin haha. Maar dit is wat we toen speelden, live en rauw en (mocht je er bij zijn geweest) je hoort jullie enthousiasme er ook in terug :) Het was zo'n mooie avond en ik ben enorm blij dat we er een registratie van hebben.

Dus, speciaal voor jullie. Enjoy it! Xx Yori


https://m.soundcloud.com/yori-swart/millions-live-at-carre-secret-link/s-gkZQr


23 views0 comments

Recent Posts

See All
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

© 2020  Friends of Yori