top of page

THE ONE OFFS

Handbeschilderde spijkerjassen

jasjes.png

Bestel een design op jouw spijkerjas!

Meer weten?

HET VERHAAL:


Het idee voor de One Off customised spijkerjassen is ontstaan vanuit de gedachte om merchandise te ontwerpen op een duurzaam verantwoorde manier. In plaats van een nieuw product te produceren geven we een nieuw leven aan een bestaand kledingstuk! 

De jassen beschilderen we met textielverf, waarna we dit in de stof strijken. Hierdoor kunnen de jassen gewoon worden gewassen. 

 

Met de 'The One Offs' serie zetten we samen een stapje naar een duurzamere maatschappij, en maken we unieke, met liefde ontworpen en handgeschilderde merchandise! 

Deze jassen verkochten we tijdens de 'Riding On The Wind Tour 2020'. Wegens alle positieve reacties, hebben wij besloten ze op aanvraag te maken! 

 

Hoe je zo'n ontwerp bestelt lees je hieronder 

Hoe gaat de bestelling in z'n werk?

Via het formulier onderaan deze pagina kan je een aanvraag doen voor een print op jouw eigen spijkerjas!

 

Hiervoor kan je een keuze maken uit een van de nummers met bijbehorend ontwerp (zie de volgende pagina) of een aanvraag doen voor een van de ontwerpen met een ander stukje tekst. Wij zullen het door jou gekozen design aanpassen op de vorm van het jasje. Omdat we ieder jasje met de hand schilderen zal het eindresultaat altijd wat variëren.

 

Vervolgens kan je jouw eigen spijkerjas naar ons opsturen of afleveren bij een van Yori's shows en dan gaan wij aan de slag! 

 

Mocht je zelf geen jasje hebben en wil je er liever een bij ons bestellen? Dat kan! Alleen het voordeel van een print laten maken op een eigen jas is dat je zeker weet dat de jas goed zit. Dit is lastig te voorspellen bij een jas die wij aanschaffen omdat iedere spijkerjas anders valt.

 

Wij nemen na het ontvangen van het aanvraag formulier via de mail z.s.m. contact op om het vervolg en de levertijd te bespreken. Voor vragen kan je ons gerust een mailtje sturen! Dit kan naar: info@friendsofyori.nl

 

PRIJZEN:

Print op eigen jas:

Volwassen- en kindermaten: €55

Baby jasje: €35

Jasje met print:

Volwassen: €75

Kind: €60

Baby: €50

Deze prijzen zijn excl. verzendkosten

IMG-20200205-WA0011.jpg

Designs

De ontwerpen:

Aanvraag plaatsen:

Plaats hier een aanvraag voor een ontwerp op jouw spijkerjasje. Na het versturen van dit formulier nemen wij z.s.m. contact op om het verloop van de bestelling te overleggen!

arrow&v

Bedankt voor het plaatsen van de aanvraag! We nemen zo snel mogelijk contact op!

© 2021  Friends of Yori

bottom of page